Cele mai ciudate 5 ceasuri

De-a lungul timpului, maeștrii orologeri s-au întrecut în a crea modele care mai de care mai interesante, mai scumpe, mai complexe. Avem și noi pentru dumnevoastră un alt fel de top, al unor ceasuri mai ”altfel”, dacă ne permiteți jocul de cuvinte. Aveți doar răbdare să citiți tot, pentru că […] mai mult »

Transportarea unui ceas

Persoanele care obişnuiesc să călătorească au în bagajul lor ţinute multiple şi, implicit, dau o importanţă deosebită şi accesoriilor de care au nevoie. Odată cu dezvoltarea industriei ceasurilor s-au extins şi domeniile adiacente. Printre acestea se numără  şi producerea de cutii de ceas, atât pentru simpla depozitare cât şi pentru transport […] mai mult »

Ceasuri pentru copii

Copiii învaţă să citeacă pe cadranul unui ceas încă de când sunt mititei. Unii reuşesc repede să prindă modalitatea prin care un ceas îi dezvăluie cât este ora, alţii puţin mai greu, însă în ajutorul lor putem veni cu mici machete ce imită un ceas, iar repetând constant se vor […] mai mult »

site-uri-de-ceasuri

Site-uri de ceasuri

Atunci când ne gândim la accesorii de lux avem în vedere achiziția unor ceasuri de mână cu adevărat valoroase de pe acele site-uri de ceasuri deja consacrate. Alegerea unui ceas înseamnă multă atenție acordată detaliilor, dar și originalității unui produs. Ceasurile de mână devin din ce în ce mai iubite […] mai mult »