Top 5 aplicații Smartwatch pentru iOS


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

În al patrulea trimestru al anului trecut, Apple a vândut 6 milioane de ceasuri, potrivit companiei de cercetare Canalys, sau aproximativ 66% din toate smartwatches vândute în această perioadă.

a1

Picture 1 of 5

Deci, care sunt cele mai bune aplicații smartwatch pentru iOS, disponibile tehnic pentru Apple Watch?

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații smartwatch pentru iOS pe care le puteți instala chiar acum.

  1. Camera Plus. Oricui îi place să facă fotografii cu iPhone-ul își poate duce fotografia la nivelul următor cu aplicația Camera Plus pentru Apple Watch. Aplicația funcționează în esență ca un control de la distanță pentru aparatul foto iPhone, care este util în multe situații diferite. De exemplu, dacă faceți o fotografie de grup, puteți vedea ce a făcut iPhone-ul live pe ceas, pentru a vă asigura că configurați imaginea perfectă. De asemenea, puteți comuta între camerele din față și din spate utilizând ceasul, porniți sau opriți blițul sau declanșați cronometrul pentru numărătoarea inversă a camerei. Aplicația are, de asemenea, o caracteristică instantanee de previzualizare, care vă permite să vizualizați imediat o fotografie pe care ați făcut-o pe ceas.
  2. Aplicația Cloud. Aplicația Cloud este esențială pentru oricine iubește să asculte podcast-uri, iar suportul Apple Watch îi face chiar mai bine. După cum v-ați aștepta, aplicația vă permite să căutați, să răsfoiți și să ascultați podcast-uri și le puteți descărca pentru a asculta chiar și atunci când sunteți offline.
  3. Dacă călătoriți deseori în țări străine, fie pentru muncă, fie pentru plăcere, atunci o aplicație de traducere fiabilă este o necesitate. Există o mulțime de opțiuni solide pe piață, dar probabil nici una la fel de fiabilă ca și aplicația de traducere iTranslate și dicționarul de traducere. Aplicația vă permite să traduceți rapid texte sau site-uri Web, precum și conversații voce-voce. Are suport pentru un număr foarte mare de limbi – 90 de la ultima actualizare.
  4. Ar trebui să știți că este o aplicație de fitness și de sănătate cu cele mai bune aplicații smartwatch pentru iOS. Există un număr foarte mare de aplicații de fitness și de urmărire a antrenamentului disponibile pentru Apple Watch, dar aplicația GPS pentru alergare și ciclism este una dintre cele mai bine primite. Versiunea gratuită a aplicației include funcția de urmărire a activității care oferă informații, inclusiv distanța parcursă, viteza, altitudinea și caloriile arse.
  5. Aplicația Citymapper are hărți complete ale orașelor importante, toate disponibile pe încheietura mâinii. Puterea aplicației este că depășește ceea ce obțineți de la majoritatea aplicațiilor de hartă implicite. Puteți planifica excursii în interiorul unui oraș folosind toate modurile de transport, inclusiv mersul pe jos, autobuzul, trenul, bicicleta și parcarea auto, metrou, feribot și chiar Uber.

 

Sursă foto:pinterest.com

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*