Ținute moderne și elegante de zi cu zi – află cum le poți obține


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Foarte multe femei apreciază ținutele vestimentare adoptate de Kate Middleton, și asta pe bună dreptate. De-a lungul timpului, Jackie Kennedy, Grace Kelly și Audrey Hepburn și, iată, și Kate Middleton, au demonstrat că ținutele așa-numite „de doamnă” nu trebuie să fie rigide sau formale, ci trebuie să emane eleganță și feminitate. Indiferent de tendințele care domină podiumurile sau revistele, stilul clasic feminin rămâne atemporal. Aceleași piese feminine care stau la baza ținutelor adoptate de Kate Middleton, precum și la baza ținutelor vedetelor din anii `50 și `60, sunt clasice și ușor de replicat.

Ținute moderne și elegante de zi cu ziÎncorporând doar câteva piese vestimentare clasice, orice femeie poate emana eleganță:

Piese vestimentare de bază

Pentru a vă scoate în evidență latura clasică și conservatoare, începeți cu câteva piese vestimentare de bază. Acestea servesc ca un punct de referință, în jurul cărora vă puteți elabora ținutele vestimentare de zi cu zi. De exemplu, nu subestimați puterea bluzelor, a topurilor și a rochiilor cu mâneci pe jumătate sau cu mâneci de trei sferturi. Acest tip de mânecă deține o notă vintage, deosebit de elegantă și de fermecătoare. Deși de Audrey Hepburn ne aducem aminte în rochia sa neagră fără mâneci, ea a fost adesea văzută cu piese vestimentare cu mâneci mai lungi și chiar și cu malete cu gâtul rulat. Ori de câte ori optați pentru articole care vă acoperă o bună parte din braț, vă scoateți în evidență de fapt liniile elegante ale brațelor. În magazinul online mhooda.ro veți găsi o selecție foarte variată de rochii elegante, din materiale superbe, semnate de mari designeri care vă vor ajuta să obțineți o ținută plină de farmec.

Ajustări realizate de un croitor

Oricât de frumoasă ar fi o rochie, nu vă poate măguli silueta dacă nu vi se potrivește perfect. Din acest motiv, este indicat să apelați la serviciile unui croitor și să experimentați cu diferite stiluri până când veți ști ce tipuri de croială vă avantajează cel mai mult. Atunci când aveți în garderobă rochii cu o croială măgulitoare, care arată ca și cum ar fi fost făcute la comandă, vă veți simți mai confortabilă și mai încrezătoare.

Optați pentru piese vestimentare cu lungime până la genunchi sau deasupra genunchilor

O rochie sau o fustă care trece de genunchi sau este cu o palmă deasupra genunchilor reprezintă o alegere universal măgulitoare și subliniază o siluetă feminină, evidențiind liniile grațioase ale picioarelor. Selecția atentă de rochii din magazinul online mhooda.ro cuprinde mai multe modele de rochii cu lungimea ușor trecută de genunchi, fabricate din materiale premium, dând startul celor mai recente tendințe. Fustele creion vă evidențiază în mod special formele într-o manieră modernă. Prințesa Diana este poate cea mai iconică figură care a purtat adesea fuste creion. Cheia este să găsiți o fustă creion care să vi se potrivească perfect și să fie realizată din material de calitate. Evitați materialele foarte strâmte, sintetice sau elastice, care vă scot în evidență surplusul de kilograme sau chiar conturul lenjeriei intime.

Pantofi cu tocuri și balerini. Balerinii și pantofii eleganți cu tocuri oferă oricărei ținute o notă delicată și plină de feminitate. Dacă apreciați stilul Audrey Hepburn, atunci investiți într-o pereche de balerini negri. Pentru a moderniza această opțiune clasică, încercați o pereche de balerini într-o culoare mai vibrantă sau cu un imprimeu îndrăzneț.

Detalii festive

Atunci când vă puneți la punct ținuta pentru un eveniment special sau o petrecere, nu este deloc indicat să vă expuneți prea multă piele pentru a deveni centrul atenției. Dimpotrivă, veți obține mai multe priviri pline de apreciere dacă veți acorda importanță detaliilor, cum ar fi mâneci din dantelă, o curea decorativă sau într-o culoare superbă. În funcție de vârsta pe care o aveți, puteți chiar să purtați o fustă din tul cu volane, oferind astfel ținutei un element jucăuș și cochet, dar fără să exagerați. Cheia ținutelor vestimentare feminine se află în subtilitățile rafinate, inclusiv ornamente, detalii decorative, țesături de lux și imprimeuri frumoase care au un impact substanțial, dar fără să fie excesive sau de prost gust.

 

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*