Cum să alegi cel mai potrivit ceas stilului tău


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Un ceas pentru orice stil
Deși pare puțin evident, Apple Watch este cea mai bună opțiune pentru a îmbina performanța și stilul.

Dacă va îmbrăcați casual, o brătară de cauciuc n-ar trebui să fie o problemă. Iar dacă simțiți nevoia să abordați o ținută eleganță, puteți opta pentru cureaua de ceas Hermes, ideală pentru ocaziile speciale.

Cum ar trebui să se potrivească un ceas?
În mod sigur, vreți un ceas să se potrivească confortabil în jurul încheieturii mâinii, pentru a împiedica răsucirea lui în timpul zilei sau chiar căderea lui. Ultimul lucru pe care îl doriți ar fi un ceas pierdut sau care să cadă și să se strice.

De asemenea, o idee bună este să evitați să aveți un ceas care va reduce circulația mâinii. Odată ce veți obține echilibrul perfect, veți fi indrăgostiti de ceasul vostru și veți fi bucuroși să verificați ora cât mai des.

La ce mână ar trebui purtat ceasul?
În mod tradițional, mâna pe care ar trebui să stea un ceas ar fi stânga, deoarece majoritatea oamenilor sunt dreptaci și, astfel, reduc deteriorarea ceasului, folosind mâna stângă mai puțin.

Aceasta este o idee învechită și în prezent se reduce la preferințele personale. Cele mai multe ceasuri sunt concepute pentru a rezista la o cantitate decentă de uzură, astfel încât să nu aibă importanță mâna pe care decideți să-l purtați.

4 din 4Înainte
Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*