Cum să alegi cel mai potrivit ceas stilului tău


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Deși majoritatea oamenilor au în prezent posibilitatea de a verifica ora cu ajutorul telefoanelor mobile, multe persoane preferă să poarte un ceas, fiind un accesoriu lejer și care poate completa ținuta generală.

De la stilul militar la cel subacvatic sau casual, un ceas în care doriți să investiți și să-l purtați ani de zile poate fi o alegere dificilă uneori. Dar, ca orice altă piesă de imbrăcăminte din garderobă, potrivirea este esențială în cazul în care doriți un aspect cât mai plăcut privirii.

Din fericire, există un ceas pentru fiecare. Iată cum îl puteți alege pe cel care să fie cât mai apropiat stilului vostru!

Stilul clasic
Dacă sunteți genul de persoană care poartă încă haine care au fost la modă în a doua jumătate a secolului trecut, atunci ceasul ar trebui să fie la fel.

Orice ceas în vogă de câteva decenii, cum ar fi Rolex Submariner sau Omega Seamaster, este cea mai bună alegere. De fapt, v-ați putea orienta chiar spre un ceas vintage, care nu numai că va arăta grozav, dar în multe cazuri va fi mai puțin costisitor decât unul nou.

CONTINUARE – Vezi cum să alegi cel mai potrivit ceas stilului tău

Înapoi1 din 4
Vezi continuarea apăsând butonul "Înainte"

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*