Cele mai scumpe ceasuri din 2017


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Ceasurile sunt un accesoriu de neprețuit. Atunci când alegeți un ceas, alegeți mai mult decât un dispozitiv de măsurare a timpului, alegeți un accesoriu, o mărturie a statutului dumneavoastră, a stilului caracteristic, a personalității. Unele ceasuri ce ies din mâna fabricanților cu tradiție și renume în industria timpului sunt adevărate piese de artă și costă pe măsură. Astfel, nu e de mirare că unele ceasuri de lux se vând cu prețuri fabuloase, iar norocoșii ce le cumpără poartă la încheietură adevărate bijuterii, adevărate averi. Iată care sunt cele mai scumpe ceasuri din 2017. 

Cele mai scumpe ceasuri din 2017 1

Picture 1 of 5

Hublot Classic Fusion Haute Joaillerie

Cu un preț de un milion de dolari, acesta este cel mai scump model al fabricii elvețiene Hublot, fondată în 1980 și care produce numai ceasuri de lux. Suprafaţa ceasului este acoperită cu 1.185 de diamante. La prelucrarea și montarea celor doar 8 piese din care este executat ceasul a lucrat o echipă formată de 15 oameni, iar procesul a durat  1.800 de ore. Testarea și controlul calității au durat alte 200 ore.  

Roger Dubuis Excalibur Quatuor

Produs tot în Elveția, ceasul are un preț de 1,125 milioane dolari, în lume existând doar 3 exemplare. Este primul ceas din lume realizat cu carcasă din siliciu, ceea ce îi asigură o înaltă fiabilitate. Siliciul este de două ori mai ușor și de patru ori mai rezistent decât titanul. I se spune și „ceasul nemuritor. Este compus din 590 de piese, ceea ce îl face uşor, dar rezistent.

Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica a Grande Sonnerie

Acest ceas este unul dintre cele mai complexe din lume, fiind alcătuit din 1300 de piese, iar prețul său este pe măsură : 1.474.070 dolari. Compartimentul muzical al ceasului poate cânta o melodie, la comanda celui care îl poartă.

Vacheron Constantin Tour de I’Ile

Lansat cu prilejul aniversării de 250 ani a brandului Vacheron Constantin, acest ceas a fost fabricat în numai 7 exemplare. Este alcătuit din 834 de piese, iar realizarea sa a durat peste 10.000 de ore. Au fost produse doar 7 exemplare, iar prețul este de 1.538.160 dolari. De altfel, firma elvețiană Vacheron Constantin nici nu produce ceasuri sub prețul de un milion bucata.

Greubel Forsey Art

Spre deosebire de toate celelalte ceasuri de până acum, acesta este un ceas de birou. Expus în cadrul salonului SIHH2013, costă aproape 1,6 milioane dolari. Ceea ce face din acest ceas unul cu adevărt deosebit este nano sculptura realizată de Willard Wigan, un renumit specialist în estetică, ce poate fi văzută doar printr-un microspop încorporat.

Richard Mille RM 56-01

Acest ceas este unul de colecție, fiind executat din safir, un material rar și foarte prețuit, de culoare albastră. Acest lucru face ca splendidul ceas să valoreze 1,85 milioane dolari.

Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire

După succesul tipului precedent, fabricantul elveţian Richard Mille a mai produs o variantă în 2014, ce se vinde la un preț de 2,02 milioane dolari. Piesa are o carcasă transparentă din safir solid, rotiţele sunt din titaniu, fiind rezistent la zgârieturi, dar şi la apă, până la adâncimi de 3 metri.

Lange & Sohne

Surprinzător, cel mai scump ceas din lume nu este produs de către elvețieni. Acesta aparţine firmei germane A.Lange & Sohne şi costă 2.497.000 de dolari. Acesta este compus din 876 de piese, include un contor de minute acţionat la comandă, un cronograf, un calendar perpetuu şi un indicator cu fazele lunii. Un singur ceas este produs pe an, iar ultimul va fi vândut în 2018

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*