Ceasurile potrivite pentru ținutele office


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Atunci când este vorba de afaceri sau de respectul pentru locul de muncă pe care îl ai, ținuta office pe care o abordezi reprezintă o a doua carte de vizită. Și, ca să fim sinceri, este poate și cea mai convingătoare dintre ele. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, încearcă numai și vei vedea cum relațiile cu colegii de birou, subalternii sau superiorii ierarhici, după caz, pot căpăta noi valențe dacă îți alegi cu grijă hainele și cuvintele. La fel, clienții te vor respecta mai mult dacă imaginea pe care o afișezi este una care să dea impresia unui profesionist desăvârșit. Astfel, hainele pe care alegi le îmbraci de luni până vineri trebuie să-ți reflecte profesionalismul, respectul față de sine și ceilalți, fără a fi ostentative sau excesive.

CEAS OFFICE 1

Picture 1 of 5

Ce ceas se potriveşte stilului office?

Atunci când ne referim la alegerea ceasului potrivit pentru stilul office, trebuie să avem în vedere trei criterii. Este vorba aici despre model, forma ceasului şi curea. Sunteţi o persoană dinamică, care trebuie să fie mereu în ţinută office, dar care vrea un ceas şi pentru o ţinută casual sau chiar mai elegantă atunci ceasul cu brăţară metalică, de culori simple, auriu, negru sau argintiu reprezintă cea mai potrivită alegere pentru dumneavoastră. Acest lucru este valabil și pentru reprezentantele sexului frumos, cu mențiunea că forma rotundă dă un plus de feminitate, iar dacă vreţi ceva special puteţi opta pentru un model cu cristale Swarovsky, cu condiția să nu fie ceva ostentativ, ci ceva finuț, de bun gust.

Ceasuri cu multe funcții

Persoanele cu o gândire ceva mai profundă, probabil că vor opta ca la ținuta office să accesorizeze pentru un ceas cu multe funcţii, cronograf sau tahimetru, poate şi calendar. În acest caz, ceasul devine ceva extrem de util, de aceea formele potrivite aici sunt rotund sau pătrat, cu o curea de piele sau curea clasică metalică.

Colecţia BN0021 Range

Pentru cei mai pretențioși, venim și cu o sugestie. Este vorba de ceasurile din colecția BN0021 Range. Acestea sunt remarcate imediat, deoarece sunt caracterizate de toată lumea ca fiind instrumente de măsurare a timpului elegante şi distinse, fiind prevăzute cu o curea din piele, la care se adaugă şi o serie de elemente de funcţionalitate ce le conferă valoare şi durabilitate în timp. Ce-i drept, sunt ceasuri dedicate exclusiv bărbaţilor care preferă clasicul, aceste accesorii pot fi asortate unei ţinute elegante sau office.

Soluția poate fi un smartwatch

Pentru că trăim vremuri moderne, în funcție de domeniul în care lucrezi, ceasul clasic tip office poate fi înlocuit cu succes de un smartwatch. Atunci când este cazul, acest ceas va ști să evidenţieze interesul ridicat al purtătorului pentru tehnologie şi dispozitive inteligente, la care se adaugă şi dorinţa de a rămâne conectat la informaţie în orice moment al zilei, exprimând astfel implicare şi profesionalism.

Simbol al punctualității

Dincolo de alte criterii pe care le ai în alegerea unui ceas la ținuta office, trebuie să știi că orice persoană care poartă ceas demonstrează că pentru ea punctualitatea nu este doar o vorbă în vânt, care-și respectă timpul la adevărata lui valoare, dar în același timp ține și la programul celorlalţi. Crede-ne pe cuvânt, când este vorba de afaceri sau de probleme de serviciu, îţi vei dori să transmiţi un asemenea mesaj!

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*