Ce ceasuri se poartă în 2018


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Cu toată că ceasurile fabricate de către companiile de renume din industria timpului nu se vor demoda niciodată, ele fiind deja piese de artă, bijuterii clasice, asemenea tuturor celorlalte accesorii, și modelele de ceasuri urmează anumite tendințe de pe piață. Iată ce mărci de ceasuri se vor purta în 2018:

Ce ceasuri se poarta in 2018 1

Picture 1 of 5

Pentru bărbați:

  1. Rotonde Small Complications de la Cartier

Brandul Cartier propune colecția nouă de ceasuri „Rotonde Small Complications”, de la salonul din Hong-Kong, Watch & Wonders. Ceasurile sunt confecționate din aur și oțel, iar cadranele se prezntă sub forme diverse. Modelele sunt de asemenea dotate cu indicator de rezervă a energiei, indicator de oră și a datei.

  1. Portofino de la IWC & Santorini

IWC în colaborare cu Santorini au creat o nouă colecție de ceasuri numită „Portofino”. Accesoriile sunt dotate cu indicatoare ce indică fazele lunii, aceasta fiind considerată de fapt cea mai frumoasă funcție a ceasului. Noi credem că aceste ceasuri vor fi foarte apreciate în 2018.

  1. Tag Heuer

Brandul faimospentru participarea la curse de viteză între automobile a lansat o colecție de ceasuri cronografe pentru McLaren Automotive. Acestea sunt decorate cu cristal din safir greu de zgâriat, brățară cu încheitoare dublă, butoane ușor utilizabile, numere mari și sunt rezistente la apă, chiar la o adâncime de 100 metri.

  1. Big Pilot’s Watch Edition – Le Petit Prince” de la IWC

IWC a prezentat o nouă ediție de ceasuri numită „Big Pilot’s Watch Edition – Le Petit Prince”,  creatorul inspirându-se din nuvela cu acelați nume a prezenta importanța umanității în societate. Ceasornicele sunt create în stil clasic, reprezintând o cabină de pilotaj. Modelele prezintă un cadran de culoare albastru-închis, cu corpul confecționat din aur roșu sau oțel, iar pe partea din spate este gravat chipul unui mic prinț. Modelul a fost fabricat într-un număr limitat, de numai 1000 de bucăți, fiind expus la licitația celor mai importante ceasuri, Sotheby, din Geneva.

Pentru femei :

Și la categoria ceasuri de femei, pentru anul 2018 pariem tot pe mărcile deja consacrate pe piața autohtonă și internațională. Mărcile precum Fossil, Daniel Wellington, Festina sau DKNY nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Se pare că anul acesta specialiștii recomandă modelele de ceasuri de damă cu brățări rozi, gri, aurii sau argintii, cadrane bine lucrate, cizelate și un display viu colorat.

Accesoriile din colecții precum Sekinda, Casio say Yves Camane întruchipează într-un mod remarcabil personalitatea feminină, fiind modele ce cu siguranță se vor purta și în 2018.

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*