Brăţara metalică


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Ceasul reprezintă un accesoriu extrem de important în ţinuta oricărui bărbat. Ceasul poate aduce un plus de eleganţă şi valoare, sau din contră, un ceas nepotrivit cu ţinuta şi evenimentul poate pune un mare minus imaginii de ansamblu.

ceas curea metalicaDacă sunteţi adepţii modelului de ceas cu brăţară metalică, atunci ar trebui să ştiţi că acest tip de ceas nu se potriveşte oricărei ţinute şi nu se poartă atunci când participaţi la evenimente ce nu impun o anumită etichetă. Una dintre cele mai mari nepotriviri  între un ceas şi o ţinută o poate reprezenta purtarea unui ceas cu brăţară metalică în cadrul unei activităţi sportive. Chiar şi numai asocierea unui trening cu un ceas cu brăţară metalică este total nepotrivită şi neindicată.

Ceasul cu brăţară metalică nu implică neapărat o ţinută elegantă, dar impune totuşi o conduită vestimentară aparte, compusă din piese deosebite şi asortate corespunzător.

Un ceas cu brăţară metalică poate fi realizat din metale comune sau din metale preţioase: aur, argint sau platină.

Cei care decid să-şi achiziţioneze un ceas cu brăţară metalică, ar trebui să ţină cont de celelalte accesorii pe care le deţin în garderobă.

Un ceas metalic trebuie asortat cu piese precum butonii, brăţara sau inelul. Accesoriile de acest gen care se vor potrivi cu un ceas din aur galben sau auriu vor fi, de asemenea, aurii. Un ceas din argint se va asorta cu butoni din argint. Se poate merge mai departe cu asortarea accesoriilor. Ceasul, butonii şi restul bijuteriilor se pot potrivi ca şi culoare a metalului din care sunt fabricate chiar şi cu nuanţa cataramei curelei de pantaloni. O asortare atât de amplă poate realiza un tablou foarte reuşit, conferind persoanei respective multă eleganţă şi un plus de stil.  De asemenea, nuanţa metalului din care este fabricat ceasul poate fi în acelaşi ton cu rama ochelarilor în cazul celor care poartă ochelari cu ramă metalică. Pentru persoanele care folosesc în mod frecvent stiloul, o asortare între auriul ceasului şi cel al stiloului va conferi întregii ţinute un farmec aparte şi un plus de eleganţă.

Un ceas auriu va cadra foarte bine cu un costum în tonuri pământii, cum ar fi maro sau bej. Ceasul argintiu este bine încadrat într-o vestimentaţie reprezentată de un costul negru, gri sau albastru.

Întregul tablou realizat de ceasul metalic, butoni, catarama curelei, rama ochelarilor şi elegantul stilou, poate fi întregit în eleganţă şi stil prin adăugarea unui ac de cravată special, realizat din acelaşi tip de metal ca şi butonii şi celelalte accesorii.

Sursa foto: www.primermagazine.com

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*