Ai un ceas Fossil? Dacă nu, e timpul să-ți iei unul. Iată de ce


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Ceasurile marca Fossil au cucerit lumea rapid și sigur. Pentru că modelele Fossil sunt fiabile, estetice și practice. Nota retro, eleganța și rafinamentul le dau o notă distinctă. Dacă mai spunem și că ceasul Fossil e ieftin și de mare precizie, deja pare că vorbim despre ceasul perfect. Singura problemă pentru tine ar putea fi să alegi dintre cele 300 de modele de pe piață!

Ai un ceas Fossil. Daca nu, e timpul sa-ti iei unul. Iata de ce

Picture 1 of 1

Ceasurile marca Fossil sunt dotate

Brandul Fossil s-a impus în lumea întreagă prin designul unic, original și prin înalta precizie. Totodată, a devenit popular grație prețurilor accesibile și varietății remarcabile de modele.

Să vedem însă și ce calități tehnice au ceasurile marca Fossil.

Cele mai multe modele sunt fabricate din oțel inoxidabil, la unele acesta fiind placat. Cadranul este cu apertură sau scheleton. Afișajul ceasurilor de mână marca Fossil este analog sau ana-digi. Brățara poate fi din oțel inoxidabil sau din ceramică. Curelele pot fi din piele, silicon, material textil sau din plastic. La toate ceasurile marca Fossil, geamul este din cristal mineral.

Mecanismul este, în funcție de model, Ronda (elvețian) sau Seiko ori Miyota (japonez).

Ceasurile marca Fossil din gama Twist prezintă, în interiorul carcasei, două mecanisme diferite, ce funcționează simultan și se completează perfect. Unul este automatic, iar acesta pune în funcțiune secundarul. Celălalt are mecanism quartz și alimentează orarul și minutarul.

Rezistența la apă a ceasurilor marca Fossil este cuprinsă între 3 și 10 atmosfere/bar. În general, ceasurile prevăzute cu cronograf sunt cele ce au rezistență la apă de 10 atmosfere.

Funcțiile cele mai frecvente ale ceasurilor marca Fossil sunt dată, zi, cronograf, tahimetru.  

Vezi aici modele de ceasuri Fossil.

Ceasurile marca Fossil sunt inteligente

Succesul de care se bucură ceasurile clasice Fossil, ce au consacrat brandul, nu a împiedicat compania americană să vină pe piață și cu modele moderne.

Ca să răspundă nevoilor noii piețe și a noilor tehnologii, Fossil a creat o linie de ceasuri inteligente, Fossil Q. Trei din cele patru modele smartwatch pe care le-au creat cei de la Fossil își păstrează stilul clasic. Sunt prevăzute însă cu senzori variați pentru monitorizarea activităților fizice. Aceste ceasuri semi-inteligente, dacă le putem numi așa, sunt Q Reveler și Q Dreamer, ce costă circa 125 de dolari. Un model ceva mai scump de smartwatch marca Fossil este Q Grant. În plus față de celelalte două modele Q, acesta poate să primească notificări de la smartphonul la care este conectat. Costul unui Q Grant variază între 175 și 195 de dolari.

Al patrulea model de smartwatch marca Fossil se numește Q Founder, cu ecran tactil, ce funcționează cu sistem de operare Android Wear, pe tehnologie Intel. Prețul de pornire al modelului Q Founder este de 275 de dolari. Ceasurile inteligente marca Fossil sunt compatibile atât cu iOS, cât și cu Android.

Surse foto: 1.bp.blogspot.com, my-watch.com.ua

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*