3 motive pentru a purta blănuri naturale


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Lumea se schimbă, iar odată cu ea se schimbă și abordările de consum. Descoperă 3 motive pentru a purta blănuri naturale, care depășesc simplele argumente legate de modă.

Blana naturală a fost o piesă omniprezentă în garderobă, din cele mai vechi timpuri. Atât rezistența, cât și capacitatea sa de a ține cald, au făcut-o atractivă în ochii oamenilor. Iar popularitatea sa se menține și astăzi, deși industria textilă operează cu diverse tipuri de materiale. Faptul se datorează atât unor aspecte practice, cât și estetice.

Află mai multe despre cele 3 motive pentru a purta blănuri naturale și descoperă cele mai tari oferte de pe piață la acest capitol, marca Iris Boutique.

3 motive pentru a purta blănuri naturale: Au impactul negativ minim asupra mediului și o durată mai mare de viață

Impactul negativ minim asupra mediului este unul dintre cele 3 motive pentru a purta blănuri naturale. Spre deosebire de blănurile și pielea artificială, la tratarea și prelucrarea blănurilor naturale se folosesc mai puține substanțe chimice sau deloc! În plus, durata de viață a blănurilor naturale este mai mare decât a blănurilor artificiale. Îngrijite și stocate corect ele își pot servi proprietarii timp de o jumătate de secol! Mai mult, spre deosebire de variantele faux fur, blana naturală nu își pierde, treptat, calitățile sale impermeabile și de menținere a căldurii.

Prin urmare, achiziționând o blană naturală, daunele aduse mediului sunt minime, luând în calcul durata de viață a articolului vestimentar.

3 motive pentru a purta blănuri naturale: Sunt biodegradabile

Alternativele sintetice se uzează rapid și, în plus, nu sunt tocmai biodegradabile, necesitând între 50 și mai bine de 500 de ani pentru a fi distruse în totalitate. În plus, spre deosebire de cele naturale, blănurile artificiale lasă în urma lor particule de plastic în sol, care ajung în mări și oceane, poluându-le.  Astfel, impactul dăunător al unei faux fur este mai mare decât s-ar părea, la prima vedere.

3 motive pentru a purta blănuri naturale: Nu pun în pericol sănătatea

Mai multe cercetări în domeniu arată că blănurile sintetice au efecte nocive asupra sănătății celor care le poartă. Ele pot cauza: probleme legate de fertilitate, boli respiratorii sau chiar cancer. Lucru previzibil dacă ne gândim că nici un material sintetic nu arată bine în starea sa naturală. Culorile blănurilor naturale, în schimb, sunt frecvent păstrate, astfel fiind reduse cantitățile de înălbitori și coloranți necesari în procesul de fabricare. În definitiv, de ce și-ar dori cineva să riște, atunci când există alternative naturale, precum cele oferite de Iris Boutique?

Cele mai tari oferte de pe piață la capitolul blănuri naturale

Pentru cei care sunt în căutarea unor produse calitative și competitive ca și preț, Iris Boutique este alegerea perfectă.

Pe lângă faptul că oferă utilizatorilor o garanție de 30 de zile de la data achiziției și măsuri personalizate, Iris Boutique pune la dispoziție și o gamă variată de blănuri naturale moderne, pe gustul tuturor. Iată doar trei opțiuni, pentru trei nevoi distincte:

  • Blana Iris Boutique care ascunde micile imperfecțiuni ale corpului

Blana neagră “Black Beauty” este mereu la modă. În plus, nuanța alungește și slăbește optic, putând fi combinată cu ușurință. 

  • Blana Iris Boutique care te scoate din anonimat

Într-o nuanță  vie și vibrantă de oranj, modelul de blană “Glamour Orange” reușește să pună în evidență orice posesoare. În plus, aduce energie și optimism în zilele reci și posomorâte.

  • Blana Iris Boutique care se potrivește perfect cu serile elegante

Modelul “Ellegance” pune în evidență silueta. Iar culoarea albă oferă un plus de feminitate, ducând cu gândul la crăiesele din povești, dar și la dineurile somptuoase.

 

 

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*