5 ceasuri pentru copii


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

În momentul în care te hotărăști să îi cumperi copilului tău un ceas, ar trebui să ții cont de anumite lucruri cum ar fi modelul, culorile și mai ales rezistența ceasului. Copiii adoră ceasurile cât mai colorate, cu personajele preferate din desene animate și care să nu îi creeze vreun disconfort la purtare. Având în vedere că cei mici sunt destul de neastâmpărați, ar fi bine să optezi pentru ceasuri pentru copii cât mai rezistente la căzături sau lovituri. Se observă și o tendință de creștere a achizițiilor de smartwatch-uri pentru copii pentru că le oferă părinților posibilitatea de a ști permanent unde sunt cei mici, dar despre asta vom vorbi în cele ce urmează. Am selectat pentru tine 5 modele de ceasuri potrivite pentru copii:

  1. Ceasurile Flik Flak

Ceasurile Flik Flak se adresează cu precădere copiilor cu vârsta de până la 10-11 ani pentru că sunt foarte colorate și au diverse personaje din desene animate. Spre exemplu, pentru fetițe, poți opta pentru un ceas cu Hello Kitty sau cu Mickey Mouse, în timp ce băiețeii cu siguranță ar adora un ceas cu Spiderman. Ceasurile din această colecție sunt de tip analog, cu un mecanism Quartz și cu o rezistență destul de bună.

  1. Ceasurile Q&Q

Cei de la Q&Q vin în ajutorul copiilor cu o gamă de ceasuri pentru copii colorate și rezistente. Ceasurile au un display analog, mecanism de tip quartz și o rezistență la apă de 10 atm (rezistență la înot și sporturi acvatice, dar nu și la scufundări). Aceste ceasuri sunt potrivite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani.

  1. Ceasurile Casio Sport

După vârsta de 9-10 ani, poți opta pentru un ceas electronic, cum este cel de la Casio Sport. Aceste ceasuri au un display digital și un mecanism de tip quartz. În plus, ceasurile Casio Sport conțin mai multe funcții cum ar fi afișarea datei și a zilelor săptămânii, cronometru sau numărătoare inversă.

  1. Ceasurile Lorus by Seiko

Ceasurile Lorus by Seiko sunt potrivite pentru copiii care au trecut peste obsesiile pentru personajele din desenele animate preferate și se îndreaptă ușor către adolescență. Spre deosebire de restul ceasurilor pentru copii, acestea sunt extrem de finuțe și nu ies în evidență foarte mult.

  1. Smartwatch-urile Apple

Există și copii pasionați de tehnologie și pe care nu îi atrag ceasurile colorate sau cu desene animate, ci cele care au mai multe funcții. Un smartwatch de la Apple cu siguranță îl va bucura pe cel mic. Ce nu știe el încă este că părinții lui îi pot urmări orice mișcare cu ajutorul acestui ceas care are un dispozitiv de urmărire și localizare.

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*