CELE MAI BUNE CEASURI DE DAMĂ

Atunci când vorbim despre cele mai bune ceasuri de damă nu putem uita că trăim în era în care telefonul mobil reușește să ne ofere informații imediate despre durata timpului. Cu toate acestea, tehnologia modernă nu reușește să înlocuiască utilitatea și eleganța ceasurilor. De aceea, ceasul rămâne cel mai frumos accesoriu din garderoba unei femei.

Indiferent de stilul fiecărei femei, ceasul de mână se va potrivi perfect. Dacă ești o fire simplă, mai mult ca sigur vei iubi stilul minimalist, dacă ești excentrică mai mult ca sigur îți vei dori un mecanism elegant, iar dacă ești o fire practică vei alege stilul casual, casual elegant sau stilul sport. Toate acestea sunt cele mai bune ceasuri de damă, fiind găsite într-o gamă destul de diversă, de la modele deosebite și până la prețuri mai mici sau mai mari, în funcție de bugetul propus pentru cumpărare.

Alegerea unui ceas de damă prezintă un avantaj deosebit – există o diversitate mult mai mare atunci când vorbim despre modele și accesorii. De aceea, încrustate sau nu cu pietre prețioase, din aur sau cu brățări de piele, ceasurile de damă vor înfrumuseța destul de mult mâna fiecărei femei.

Alegerea celor mai bune ceasuri de damă înseamnă mai mult decât un simplu cadou sau moft, ar putea reprezenta o adevărată investiție în timp, ceasul fiind un accesoriu elegant, care reușește să definitiveze ținuta fiecărei femei și care demonstrează o parte din personalitatea fiecărei persoane.

Pentru a vedea dacă există sau nu o potrivire între stilul femeii și designul unui ceas ar trebui să privești atent către fiecare detaliu al ceasului. Forma cadranului trebuie analizată cu mare atenție. Există ceasuri de damă cu cadran rotund, pătrat, oval sau dreptunghiular. În plus, ar trebui să nu uitați de ceasurile de damă în trend, care se potrivesc și se adaptează tendințelor actuale de fashion, De asemenea, trebuie să faceți diferența între ceasurile bijuterie și ceasurile funcționale, purtate în orice ocazie, accesorii indispensabile ținutei.

Printre cele mai bune ceasuri de damă nu avem cum să le uităm pe cele construite din metale prețioase, precum sunt aurul sau platina, dar și pe cele încrustate cu pietre prețioase, de la diamante, safire sau perle. Patek Philippe sau Chopard se disting de celelalte branduri prin astfel de accesorii de lux.

Vorbim despre cele mai bune ceasuri de damă fie atunci când avem în vedere o ținută casual, office, fie atunci când mergeți la un eveniment special.

Dar cum arată cele mai bune ceasuri de damă?

cel-mai-bun-ceas-de-damaAtunci când ne referim la cele mai bune ceasuri de damă trebuie să avem în vedere mai multe criterii – eleganța, funcționalitatea și precizia. Toate aceste lucruri sunt condiții necesare pentru a purta la încheietura mâinii cele mai bune accesorii. De aceea, nu ezitați să le analizați cu mare atenție.

Un ceas bun îi oferă unei femei o notă de eleganță și unicitate, întregindu-i ținuta. De aceea, producătorii de ceasuri au oferit o mare atenție fiecărui detaliu, realizând modele care să se potrivească fiecărui stil vestimentar. Totul a devenit o mare provocare pe care ceasornicarii cunoscuți au putut să o depășească destul de ușor. Cu toate că este vorba despre alegerea unui accesoriu elegant, aceasta poate fi destul de grea.

Vezi aici prețurile ceasurilor de damă.

De aceea, trebuie să ții cont de mai multe criterii pentru a alege cele mai bune ceasuri de damă. Mai înainte de toate ar trebui să te decizi asupra tipului de ceas pe care ți-l dorești. De la ceasurile mecanice la cele cu quartz, de la cele mai ieftine sau mai scumpe, iată un criteriu pe care trebuie să îl fixezi mai înainte de a începe să cauți.

Forma ceasului este un alt lucru pe care trebuie să îl iei în serios. Formele dreptunghiulare, pătrate sunt cele care îi oferă ceasului o notă de masculinitate, iar cele cu forme rotunde determină stilul clasic sau elegant.

Tipul materialului este un alt lucru pe care trebuie să îl urmărești. Este bine să te decizi dacă îți dorești un ceas din aur, de la tradiționalul galben la aurul roz sau unul din platină, oțel inoxidabil. Nu trebuie să uităm că ceramica se numără și ea printre categoriile de materiale din ce în ce mai căutate la alegerea cesurilor de mână, fiind mult mai rezistentă la zgârieturi și îi oferă ținutei un aspect destul de spectaculos.

Brățările de piele cu siguranță se disting în fața celor metalice. Sunt mult mai elegante și apreciate de persoanele de acest fel.

Nu în ultimul rând ceasul trebuie să beneficieze de foarte multe funcții, de la rezistența la apă și până la rezistența la șoc sau chiar foc. Toate acestea îi vor oferi celei ce îl poartă un plus și mult mai mult stil.

Ballon Bleu de Cartier este un ceas bun de damă, al cărui preț depășește 4000 de euro. Are un aspect clasic futurist și care surprinde prin felul în care geamul reușește să mărească cifreme. Are un cadran rotund, de dimensiune medie, fiind decorat cu ace în formă de spadă, Este un mecanism Quartz sau automatic și are trei dimensiuni aur, oțel cu aur și oțel.

Tot în categoria celor mai bune ceasuri de damă intră și Audemars Piguet Millenary. Acesta are un design cu totul deosebit, fiind extrem de elegant. Cu cadran rotund, de dimensiune medie, ceasul este bine proporționat. Are curea de piele maro, iar cadranul beneficiază de cifre destul de mari. Ceea ce surprinde este că acest model poate fi protejat de șoc, având o rezistență mare la șoc. Este realizat din aur roz.

Ceasul Calvin Klein Suspension are un preț destul de accesibil oricui, de numai câteva sute de lei. Mecanismul de quartz, geamul mineral, cureaua subțire de piele, dar și carcasa de oțel inoxidabil transformă acest model într-unul potrivit stilului minimalist și deloc sofisticat. Poate fi purtat atât la întâlnirile office, cât și în alte evenimente speciale sau chiar la ieșirile în parc, nefiind deloc pretențios, dar totuși potrivit și ocaziilor deosebite.

Ceasul Gucci Charms este confecționat din oțel inoxidabil, însă designul său este cu totul deosebit. Este un model 100% feminin, un model cald și potrivit pentru femeile elegante și rafinate, dar și pentru orice tip de eveniment la care ajungeți.

Ceasul Longines La Grande Classique este un ceas elegant, ce dăinuiește de foarte multă vreme. Cu cadran rotund din sidef natural și geam safir cristal, încrustat cu diamante, acest ceas se numără printre cele mai bune ceasuri de damă. Are o curea de piele albă, eleganța sa fiind desăvârșită.

Ceasul Montblanc Star Mini Lady Chrono Diamonds este realizat din oțel inoxidabil, având bezelul cu 49 de diamante. Are un cadran rotund, de sidef decorat cu 7 diamante. Cureaua este din piele de piton, lucru ce îi oferă acestui model unicitate și personalitate. Categoric, ceasul Montblanc Star Mini Lady Chrono Diamonds este potrivit pentru femeile elegante.

Ceasul Omega Constellation Iris este un ceas din oțel inoxidabil, combinat cu aur de 18 carate. Carcasa sa are încrustată 40 de diamante, iar cadranul este de sidef, decorat cu pietre prețioase, precum sunt safirele, rubinele și smaraldele. Geamul acestui ceas este de safir cristal, iar brățara sa destul de fină este realizată din aur în combinație cu oțelul inoxidabil. Este un ceas cu un cadran rotund, foarte elegant.

Ceasul Rado Ceramica Chronograph face parte din categoria celor mai bune ceasuri de damă. Cadranul și brățara sunt închise la culoare, ceasul beneficiază de o închizătoare din titaniu. Are un design deosebit, fiind potrivit pentru orice tip de ocazie, de la cele speciale și până la cele de tip casual.

Ceasul Swatch Folkloral Chic este un ceas destul de ieftin. Are o curea confecționată din piele, cu motiv floral. De aceea, ceasul Swatch Folkloral Chic este un model atipic, dar și foarte apreciat, potrivit pentru femeile ce iubesc culoarea.

Ceasul Tissot Precious Flower este un ceas mai scump, mai ales datorită materialelor folosite la confecționarea sa, dar și brandului destul de cunoscut. Carcasa acestuia este din oțel inoxidabil, ce este decorată cu diamante, rubine și safire. Cadranul este din sidef. Cureaua este din piele învelită în satin.

Ceasurile prezentate mai sus fac parte din categoria celor mai bune ceasuri de damă. Au un design deosebit, dar și o funcționalitate și o precizie deosebită. De aceea, fie că alegi un ceas de damă pentru a-l face cadou, fie îl preferi drept accesoriu pentru un eveniment special ar trebui să iei în calcul caracteristicile de mai sus.

Cele mai bune ceasuri de damă nu înseamnă neapărat că sunt și cele mai scumpe. Totul diferă în funcție de ceea ce se poartă, dar și de funcționalitate.

Ceasurile cele mai bune de damă au funcții destul de înalte. De exemplu, un ceas bun beneficiază de cronometru, alarmă, dată, iar unele dintre ele pot arăta chiar și orele din marile orașe. De aceea, pentru a alege un ceas potrivit pentru tine este bine să te gândești care sunt nevoile exacte. Dacă vei avea nevoie de un calendar sau de un cronometru, categoric poți găsi un model care să se potrivească propriilor tale solicitări. Rezistența la apă sau rezistența la șoc sunt alte lucruri pe care să le aveți în vedere.

De aceea, nu ezitați să accesați watchshop.ro, un site cu ceasuri de damă, de cea mai bună calitate, ce garantează unicitatea produselor vândute, dar și calitatea acestora.

Masculin? Feminin? Nu, doar Rolex

Ceasurile sunt, prin excelență, niște accesorii de care nimeni nu se poate lipsi. Cum ar putea face vedetele excepție de la această regulă? Dacă ar fi să analizăm care ar fi marca lor preferată, cu siguranță Rolex ar fi în top 3. Chiar dacă sunt reprezentantele sexului frumos, iar Rolex-ul […] mai mult »

Cele mai frumoase ceasuri de dama

Cele mai frumoase ceasuri de damă

Este binecunoscut faptul că femeile, mai mult decât bărbații, apreciează accesoriile și sunt foarte atente la detalii. În alegerea unui ceas de mână, femeile acordă o importanță deosebită aspectului estetic, prin care se definitivează ținuta și personalitatea fiecăreia. Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România. Astfel, […] mai mult »

Dacă vrei să îi faci cadou iubitei tale un ceas trebuie să ții cont de aceste sfaturi

Dacă vrei să îi faci cadou iubitei tale un ceas, foarte bine! Indiferent dacă e ziua ei sau pur și simplu vrei s-o surprinzi, la decizia ta venim cu câteva sfaturi și sugestii, menite să transforme cadoul într-unul perfect, care nu va arăta doar timpul ci va rezista și în […] mai mult »

Ceasuri damă scumpe

O femeie modernă are nevoie de cele mai bune accesorii care să o ajută să iasă în evidență fără a fi ostentativă. Ceasul de mână este cel mai potrivit accesoriu pentru o femeie elegantă și stilată. Un ceas de mână de cea mai bună calitate poate înlocui cu brio bijuteriile […] mai mult »

Cele mai scumpe ceasuri de damă

Unele dintre cele mai frumoase ceasuri de damă din lume sunt adevărate bijuterii, conferindu-le femeilor ce le poartă distincție, rafinament și eleganță. Iar prețurile sunt pe măsură. Iată care sunt cele mai scumpe ceasuri de damă din lume : 1. 201-Carat Chopard – 25.000.000$ Ceasul elvețian 201-carate de la Chopard este […] mai mult »