Topul ceasurilor exclusiviste, cu multe carate şi brand-uri de elită.


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Dacă în anii trecuţi, cele mai scumpe ceasuri au rămas neschimbate în topurile de specialitate, anul acesta curiozităţile s-au îndreptat spre unele modele noi apărute care cu siguranţă îşi merită locul, acestea uimind prin opulenţă şi strălucire.

CEASURI EXCLUSIVISTE

Picture 1 of 5

Cu toţii ştim ca ceasurile au devenit un accesoriu nelipsit din garderoba oricpărui bărbat sau oricărei femei.

În articolul acesta vă vom prezenta un top al ceasurilor exclusiviste, al ceasurilor cu multe carate şi de brand-uri de elită.

Aceste ceasuri au intrat in clubul ceasurilor a căror preţ depăşeşte 1 milion de euro.

Ceasurile pe care vi le voi prezenta în cele ce urmează sunt realizate în ediţie limitată, acestea fiind de cele mai multe ori unicate şi deţinute de persoane al cărui statut social este unul înalt.

Pentru a înţelege de ce aceste ceasuri sunt atât de scumpe, vă voi prezenta câţiva factori după care se decide preţul acestora:

  1. Model unicat;
  2. Timpul de asamblare;
  3. Detaliile designului;
  4. Funcţiile ceasului;
  5. Piesele din care sunt confecţionate sunt pietre rare sau metale preţioase.

 

  1. Bing Bang de la HUBLOT: Este un ceas în valoare de 5.000.000 dolar, acesta este încrustat în diamante, în număr de 1280 de diamante, simpla lor dispunere pe cadranul ceasului a durat un an de zile pentru un singur exemplar.
  2. Chopard: acest ceas este de 201 carate, valorând 25.000.000 dolar, acesta conţine 874 diamante foarte rare, dispuse cu migală pe cadranul miucuţ al ceasului, acesta dăinuind peste ani în topul celor mai scumpe ceasuri din toate timpurile.
  3. Meteoris de la Luis Moinet: este în valoare de 4.600.000 dolari, acesta a fost fabricat în 4 exemplare, deoarece acesta are un design spectaculos şi unic, fiecare ceas având o bucată de piatră de pe lună, de aici şi numele acestuia.
  4. Marie Antoinette: este cel mai scump ceas din lume, acesta valorând 30.000.000 dolari, acesta este spre surprinderea tuturor un ceas de buzunar. Acest ceas a fost comandat special pentru regina Franţei. Durata de realizare a acestui ceas a fost de 4 ani, de aici reieşind şi somptuozitatea impresionantă a acestuia.

Aceste ceasuri au fost incluse în acest top deoarece impresionează prin eleganţă şi prestanţă, desigur ca aceste ceasuri nu sunt accesibile oricui, de aceea acestea au fost realizate într-un număr mic şi cu pietre foarte rare.

 

 

 

 

 

 

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*