Cele mai scumpe ceasuri de bărbați


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Atunci când vine vorba despre accesorii, bărbații nu au atâtea opțiuni precum femeile. Există însă un accesoriu pe care aceștia îl pot purta și care poate transforma orice ținută: ceasul! Un ceas potrivit poate scoate în evidență o ținută și poate dezvălui puțin din caracterul, personalitatea și gusturile purtătorului. Bineînțeles, un ceas de calitate, cu un design deosebit este costisitor. Iată o listă cu cele mai scumpe cinci ceasuri bărbătești din lume, la care visează orice bărbat :

Cele mai scumpe ceasuri de barbati 4

Picture 3 of 4

  1. Emperador Temple-3,3 milioane de dolari

Cel mai scump ceas bărbătesc  este produs de către Piaget și are un număr impresionant de 1.212 de diamante. Are o formă piramidală și un design ce include două ceasuri, putând fi purtat atât ca ceas de mână, cât și ca bijuterie.

  1. Aeternitas Mega 4-2,4 milioane de dolari.

Considerat cel mai complex ceas de mână din lume creat până în prezent, Aeternitas Mega 4 a fost conceput special de către Franck Muller și poate fi cumpărat numai în New York sau Geneva. Are trei zone cu ceasuri, calendar pe 999 de ani și un mecanism muzical ce se activează la fiecare oră

  1. Fibonacci Pocket Watch-2,4 milioane de dolari

Fibonacci Pocket Watch este produs de către Parmingiani Fleurier, numele său vinind de la porecla celebrului matematician italian Leonardo Pisano. Ceasul este decorat cu o floare de lotus, iar elementele care fac din acesta unul dintre cele mai scumpe ceasuri  din lume sunt șirul de perle de care este legat, sunetele de clopot pe care le produce și cadranul de aur alb.

  1. Tourbillon Diamants-1,8 milioane de dolari.

Creat de către Blancspain si Swatch Group, acest ceas are încorporate 480 de diamante.Mai mult, modelul este  rezistent la apă și se iîntoarce singur, având o rezervă de până la șapte zile.

  1. The Sky Moon Tourbillon-1,1 miloane de dolari.

Produs de compania elvețiană Patek Philippe, Sky Moon Tourbillon este un ceas cu două fețe ce afișează timpul sideral, un calendar nelimitat, iar cealaltă față arata mișcarea stelelor, orbita și fazele Lunii.

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*