Cele mai cumpărate ceasuri de bărbat


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Există foarte multe opțiuni atunci când vine vorba despre alegerea unui ceas, iar alegerea este una foarte grea.  Ține minte însă că regula de bază în alegerea unui ceas este ca acesta să te reprezinte, să fie o reflexie a stilului tău. Iată care sunt cele mai cumpărate modelele de ceasuri bărbătești:

Cele mai cumparate ceasuri de barbat 1

Picture 1 of 5

  1. Couturier Quartz Tissot

Rafinat și elegant, modelul Couturier Quartz de la Tissot este un ceas bărbătesc ce satisface până și exigențele  celor mai pretențioși clienti. Tissot este cea mai mare companie de ceasuri elvețiene,  cunoscută în toată lumea pentru ceasurile de înaltă calitate pe care le fabrică. Ceasul argintiu Couturier Quartz Tissot are o carcasă  și o curea de oțel inoxidabil și geam de cristal safir. Modelul are o precizie foarte bună și prezintă un afișaj analogic, fiind unul dintre cele mai bune ceasuri dotate cu mecanismul quartz.

  1. Calvaneo 1583 Evidence

Ceasul Auriu/Alb pentru bărbați Calvaneo 1583 Evidence cu brățară din piele este un ceas automatic pe care toți bărbații și-ar dori sa îl aibă drept accesoriu. Ceasul  are o greutate de doar 104 gr, fiind fabricat dintr-un material placat cu aur, iar curelele acestuia sunt din piele originală. Este un ceas automatic  cu un design modern, fiind foarte ușor de mânuit și întreținut.

  1. Intelligent Quartz Timex

Dacă vă doriți un ceas de mână precis, care să funcționeze foarte mult timp, atunci o alegere ideală este modelul cronografic gri hematit Intelligent cu Quartz Timex. Timex este cel mai renumit brand de ceasuri din America și printre puținele companii care au pus cu succes în aplicare ideea de ceas cronograf.  Acest model dispune de un mecanism quartz și are foarte multe funcții, precum oră, minut, secundă, dată, afișaj cu 24 de ore, cronometru și tahimetru. Ceasul permite măsurarea sesiunii de până la 12 ore, prezintă opțiunea de calculare a vitezei, distanței și chiar a pulsului cu ajutorul funcției tahimetrice.

  1. Tissot Luxury Automatic

Modelul este întruchiparea a ceea ce firma Tissot reprezintă: lux la preț accesibil. Armonia suprafețelor lustruite, satinate și periate fac din acest ceas unul rafinat și elegant. Modelul este unic și plin de inspirație, având o rezervă de 80 de ore. Ceasul este de asemenea caracterizat de către precizia micilor detalii dar și de mecanismul deosebit, numit Powermatic 80.

     5. Tissot PRS 516 Extreme

Acest ceas poate fi considerat reinterpretarea modernă a modelului legendar Tissot PRS 516. Faima modelului inițial se datorează mai ales brățării metalice, perforată sub forma de cercuri, care reprezintă volanul maținilor de curse.

   6. Tissot PRS 516 Extreme Automatic Chronograph 3

Prin modelul său PRS 516 Extreme, Tissot descoperă noi orizonturi și evocă viteza și implusul. Carcasa ceasului este inspirată din caroseria mașinilor, aerodinamică, aproape futuristă, iar minuțiozitatea cadranului ne duce cu gândul la un tablou de bord. Motivul de fagure de miere de pe cureaua ceasului se inspiră în mod incontestabil din grila de aerisire a mașinilor moderne, iar materialul din care este fabricat, cauciucul, reprezintă în mod direct anvelopele mașinii.

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*