Cele mai bune ceasuri accesibile pentru bărbați

O dată cu apariția erei digitale, mulți au crezut că vom fi martorii sfârșitului erei obiectelor clasice. Stilouri, cărți și chiar scrumiere ar fi trebuit să fie astfel expediate la caseta proverbială care ar trebui înlocuită cu alternativele lor digitale: cititoare online, tastaturi cu ecran tactil și altele asemenea. Nu a fost să fie chiar așa.

Indecsii ceasuluiAfecțiunea noastră pentru obiecte a predominat și nicăieri nu este această tendință mai evidentă decât în cazul ceasului de mână. De fapt, ceasurile sunt obiecte atât de prețioase încât mulți le achiziționează chiar si pentru un preț cu patru sau cinci cifre. Astăzi însă am pregătit pentru voi o colecție de ceasuri bărbătești pe care le puteți găsi si achiziționa la un preț accesibil.


Ceasul Uniform Wares C35
Acest ceas de mână este prevăzut cu o curea din piele. Este adevărat ca este nevoie de un anumit grad de încredere pentru a renunța la obsesia deținerii ultimelor elemente de brand. Cu toate acestea, specialiștii de la Londra au ales o alta varianta: au lăsat designul acestui ceas să vorbească de la sine. Lipsa oricărui brand imprimat pe acesta ii conferă o eleganta naturala acestui ceas. Acesta reprezintă însemnul de înaltă valoare pentru ceea ce specialiștii Uniform Watchers numesc valoarea luxului tăcut.

Ceasul Timex Waterbury
Acest ceas este confecționat din otel inoxidabil si prevăzut cu inserții de piele. Marca americană Timex a realizat ceasuri timp de peste 150 de ani. Astfel, aceștia știu cu siguranță câte ceva despre cum să facă un ceas de calitate. Această creație din gama Waterbury a fost concepută exclusiv pentru domnul Porter și prezintă perfect orologia companiei cu o curea din piele clasică, carcasă din oțel inoxidabil subțire și cadran iluminat INDIGLO®. Acesta este un ceas de încredere pentru uzul zilnic.

Ceasul Citizen Eco Drive
Acest ceas este prevăzut cu o brățară din oțel inoxidabil si este destinat bărbaților. Având in vedere toate dezvoltările tehnologice din ultimii ani, de la realitatea virtuală la mașinile fără șofer, pare ciudat faptul că omul modern este încă încântat de baterii. Cu siguranță exista o modalitate mai eficienta de a face ceasurile moderne sa funcționeze. Tehnologia ecologică de acționare electrică exista încă din 1976 și poate oferi putere suficienta acestui ceas impresionant fabricat din oțel inoxidabil.

Ceasul Garmin Forerunner®235
Sistemul de monitorizare a ritmului cardiac Forerunner®235 funcționează literalmente în permanență, măsurându-vă fitness-ul în timpul zilei și nu doar in cazul sesiunilor de jogging obișnuite. Asta nu înseamnă că nu este, de asemenea, un ceas potrivit pentru alergare. Cu conexiunea automată la aplicația Garmin Connect, acesta poate analiza detaliat orice sesiune de antrenamente. Scopul acestuia este de a superviza si îmbunătăți eficiența eforturilor fizice depuse.

Ceasul Links of London Noble
În cazul în care gândul de a purta un ceas inteligent cu gadget-uri încorporate va provoacă amețeli, este cazul să continuam cu ceva clasic. Links of London Noble este un ceas cu brățară din piele neagra, ușor de purtat, confortabil și ușor de urmărit.

Ceasul Shore Morecambe
Morecambe este un brand numit astfel după una dintre cele mai frumoase întinderi ale coastei Lancashire. Acesta nu este un ceas deosebit de strălucitor, însă designul său minimalist se potrivește cu deschiderile liniei de coastă după care este denumit. În plus, rezistența sa la apă este de până la 100 de metri fiind astfel pregătiți dacă doriți să înotați de-a lungul acelor plaje uimitoare din Lancashire.Ai ceva de adăugat?...

*