Ce tip de ceas să faci cadou unui gentleman


Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.

Pe piață există o mulțime de tipuri de ceasuri: pentru sportivi, pentru pasionații de tehnică, pentru scufundători, și lista rămâne deschisă. Cu toate acestea, ceasul clasic nu și-a spus încă ultimul cuvânt, fiind pe primul loc al preferințelor unui adevărat gentleman.

Avem pentru voi doar trei epitete: clasic, remarcabil, sofisticat. Cam așa ar putea fi descris, pe scurt, ceasul ideal pentru bărbaţii puternici şi rafinaţi. Este, dacă vreți, un cadou cu care nu ai cum da greş atunci când vrei să impresionezi şi să oferi un dar care să îmbine perfect utilitatea cu stilul elegant pe care îl atribui posesorului său!

Un ceas pentru un gentleman nu poate fi folosit de oricine, dacă nu i se potrivește. Se adresează de obicei bărbaţilor stilaţi şi eleganţi, dinamici şi care știu cel mai bine cum să-și pună în valoare personalitatea unică prin modul în care se își aleg ținuta şi accesoriile care o completează.

CEAS GENTLEMAN 1

Picture 1 of 5

Mereu clasic și la modă, ceasurile elvețiene

Atunci când ne gândim la ceasurile care i s-ar potrivi unui gentleman, în minte ne vin automat ceasurile elvețiene, precise și cu un stil care nu dă greș niciodată.

Suntem convinși că ai auzit și atâtea lucruri despre calitatea acestora, și nu te mai miră deloc faptul că se află pe primul loc în domeniul orologeriei. Durabilitatea şi construcţia minuţioasă ale acestora sunt ca o carte de vizită care le recomandă, și chiar dacă prețul de achiziție nu este unul la îndemâna oricui, vă putem garanta că fiecare franc elveţian pe care l-ați cheltuit pentru a fi mândrul posesor al unui astfel de ceas.

Ceasul de buzunar

Atunci când ne referim la tipul de ceas care i s-ar potrivi unui gentleman, nu putem să uităm un clasic, deși mult timp a fost privit ca fiind un accesoriu demodat. Mai nou pare să devină din nou la modă. Deși încă nu și-a făcut reintrarea triumfală pe piața de gen, ceasul de buzunar rămâne însă este cel mai elegant şi totodată cel mai preţios mod de a controla timpul. Este o tehnică care datează din epoca evului mediu fiind accesorii destinate exclusiv sexului puternic, pentru că, din contră, ceasul de mână era purtat doar de femei până în secolul al XX-lea. Cam atunci a fost și momentul în care a început declinul ceasului de buzunar, pentru că și bărbații au considerat că un ceas de mână reprezintă și pentru ei soluţia mai comfortabilă pentru a măsura timpul.

Garanția punctualității

Punctualitatea reprezintă una dintre însușirile caracteristice ale masculinității, fiind apreciată atât de reprezentantele sexului frumos – aflate mereu în criză de timp, dar și de partenerii de afaceri. Nu este nimic mai urât ca un bărbat îmbrăcat la patru ace să scoată telefonul mobil din buzunar pentru a verifica mereu ora. În schimb, în cazul ceasului, este suficientă o privire discretă către încheietura mâinii pentru a-ți doza așa cum trebuie timpul prețios, iar aspectul elegant nu are de suferit. Ba chiar din contră am zice.

Dovada eleganței

Dacă este să fim corecți, vă spunem că, de fapt, ceasurile sunt una dintre dovezile că eleganța nu și-a pierdut din farmec nici în acest secol agitat. Dintre toate accesoriile pe care le-ar putea purta un bărbat, suntem de părere că un ceas elegant încă va mai atrage cu adevărat privirile celor din jur. Ceasurile de mână fac, astfel, diferența dintre bărbații care poartă orice haină și orice accesoriu și cei care își aleg cu grijă vestimentația. Cu multe puncte în plus de partea celor din urmă, să fim bine înțeleși.

Preferate de femei, dacă le poartă bărbații

În cazul unui gentelman, dacă știi să alegi ceasul potrivit, atunci ținuta ta va ieși mai bine în evidență și te va face să inspiri celor din jur un sentiment de siguranță pe sine. Iar femeile adoră aceste două lucuri la un bărbat. Atunci când ai de a face cu ele, poți să fii sigur că femeile se vor uita la ce model de ceas porţi şi cum se potriveşte ţinutei, apreciind despre atenţia ta pentru detalii. Așa că, învață cum să le cucerești cu doar un ceas!

Verifică prețurile pe cel mai mare site cu ceasuri din România.Ai ceva de adăugat?...

*